Vår dotter blev modell för en dag

Tjenare, hallå, hej! Jag har gått igenom mina tidigare inlägg och läsarstatistiken för att kunna se vilka inlägg som ni gillar mest, det visade sig att ni verkligen uppskattar de inlägg då jag tipsar om olika företag. Det gör att jag idag tänkte skriva om barnfotografen Felicia som driver företaget Photo By Felicia Johansson.

När jag upptäckte den här fotografen bokade jag direkt in en barnfotografering i Göteborg för att få fina bilder på min dotter. Den här fotograferingen gav oss möjligheten att resa till Göteborg och uppleva den stadens turism, eftersom vi bor mer norrut i landet. Anledningen till att jag vände mig till den här fotografen för en barnfotografering i Göteborg trots att vi bor så långt därifrån var för att jag såg hennes resultat efter fotograferingar och kände att hon var en av de duktigaste fotograferna jag kunde hitta, dessutom har jag alltid velat besöka Göteborg och såg det här som en möjlighet. Det blev en möjlighet för mig och min familj att få lite semester och tid hemifrån, en resa för oss att bara vara med varandra. Vi tog en helg för ungefär en månad sedan för att åka ner till Göteborg och utforska den staden, utöver fotograferingen besökte vi bland annat Liseberg och Universeum. Det blev verkligen en resa vi sent kommer glömma, vi hade en helg som vekligen gjorde gott för oss alla. Om det skulle vara så att du vill ha bra bilder på ditt barn men inte har erfarenhet inom fotografering själv, då råder jag dig att vända dig till den här fotografen för en underbar barnfotografering i Göteborg.