Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering

Hej igen, alla mina härliga läsare! Som ni vet så brukar jag ju skriva ganska så mycket här på bloggen om just olika resor som jag gör. Det är någonting som jag tycker är väldigt kul att kunna dela med mig av och är även någonting som hjälper mig i mitt liv för att hålla mig själv lite mer balanserad. För inte så länge sedan så var det säker många av er som märkte att jag inte var hemma längre utan att jag hade sagt något och som många av er även lyckades koppla ihop så hade jag faktiskt tagit mig en liten resa till Östersund. Jag tror dock inte att någon av er riktigt har lyckats koppla ihop varför jag var där, men i vilket fall som helst så tänkte jag skriva några ord om det idag eftersom att det har varit så många av er som undrade över den lilla resan.

Det är nämligen så att jag besökte ett företag vid namn Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering där jag skulle få professionell hjälp, coaching och rådgivning när det kommer till min stress. Jag var ju borta ett bra tag och jag förstår att det var många av er som reagerade som ni gjorde på det, men nu känner jag mig faktiskt så mycket bättre och känner att det verkligen var värt besväret med att ta sig till Östersund. Idag så skulle det inte ens vara ett besvär vilket borde säga mycket om hur jag mår och känner mig idag. Ifall det är någon av er som bor i eller omkring Östersund och känner att ni kanske har något som ni vill ha hjälp med för att kunna få en sorts balans i ditt liv så tycker jag verkligen att du ska vända dig till Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering. Självklart så tycker jag även att ni som bor längre bort kan dra nytta av tjänsterna, men dock så förväntar jag mig inte att alla är som jag och kan tänka sig att åka långt för att få den hjälpen.