Hemstädning i Nacka

Under den senaste tiden så har vi känt att vi haft något så oerhört mycket att göra utanför jobben, allt från att passa systerdottern, träna och att engagera oss i ett filmprojekt vi gör utanför jobbet. Det har varit mycket nu det senaste vilket gjort så att vi inte fått tid för att kunna utföra sysslorna i hemmet vilket gjort så att det ser mer eller mindre ut som en riktig svinstia. Därför valde vi att kontakta ett företag som erbjuder tjänster inom hemstädning i Nacka.

Vi kände därför att vi får ta och kontakta just det företaget som vi haft tidigare men som vi då kände att vi inte längre behövde. Så vi valde att kontakta Södertälje Städ AB som arbetat inom denna branschen under en väldigt lång tid och som erbjöd en fantastiskt trevlig service för oss senast vi anlitade dem. Likadant var det nu, vi har två städare som bemöter oss på ett ofantligt trevligt sätt och arbetar verkligen på ett snabbt men effektivt sätt och har verkligen gett oss valuta för pengarna. Därför ville vi verkligen passa på att rekommendera dem.

Nu ska vi snart resa vidare till London för en trevlig helg med shopping, god mat och fotobll (ja det var killen som tvingade mig till det beslutet), men det ska verkligen bli super trevligt.